Det bitre indlæg – nu med sukker!

Nej, jeg har stadig ikke født. Til gengæld har jeg ondt i noget nær hele kroppen og vil helst ikke bevæge mig alt for meget ad gangen. Jeg er bitter og træt af at ligne en kombination af flodhest og hval, men allermest er jeg træt af limbo-tilstanden og af at være i konstant alarmberedskab. Jeg er træt af ikke at vide, hvor og hvornår Rumpenissen har tænkt sig at komme ud, så jeg har lidt at planlægge efter. Jeg hader denne øvelse i at slippe kontrollen og lade stå til, og hvis man fik karakterer, var jeg helt sikkert dumpet.

Men, i morgen har jeg (endelig!) fået tid ved zoneteraputen, så jeg håber, at hun kan sætte lidt skub i tingene. Onsdag skal jeg til tjek på sygehuset, hvor de også vil tilbyde mig igangsættelse, som jeg med stor sandsynlighed vil takke nej til.

Og så til sukkeret:

Photobucket

I går stod jeg nemlig det meste af dagen og bagte, selvom det på ingen måder er min stærke side i forhold til madlavning. Jeg satser nemlig, trods alt, stadig på at Rumpenissen engang kommer ud, og at der er tusind mennesker, der kommer forbi for at se ham, og de skal selvfølgelig bydes et eller andet. Så i løbet af en enkelt søndag fik jeg lige bagt nogen-og-tres kanelsnegle.

Så må vi bare håbe, at han når at komme ud, inden jeg får spist dem alle sammen selv!

Reklamer
Tidligere indlæg
Skriv en kommentar

8 kommentarer

 1. Jeg troede faktisk at du have beslutte dig for at føde, siden der ikke var et brokke indlæg omkring middag. Men åbenbart var jeg bare for utålmodig 😉

  Svar
 2. bettina

   /  15. august 2011

  Jeg lavede også kanelsnegle til mine barselsgæster, da jeg blev mor (første gang). Men de fik aldrig nogen. Jeg glemte at servere noget for dem – allesammen! Håber på mere coolness anden gang;-) Giv lige lyd om, hvordan det går, når du kommer så langt, ikk?;-)

  Svar
 3. gravidgrahvads iPony

   /  15. august 2011

  @weirdo: Haha nej desværre. Jeg havde bare lige en Første Dag i Børnehaven med Trolden som skulle klares inden jeg havde tid til at brokke mig 😉

  @Bettina: Det trick kunne jeg sagtens også have lavet. Første gang bad vi for det meste folk om selv at tage det med, de ville have. Den kunne nok også være gået denne gang, men et eller andet skal jeg jo lave, mens jeg venter på veer 😀

  Svar
 4. Har du tænkt dig at servicere dine barselsgæster? Imponerende.

  Som andengangsfødende tilbød min jordemoder mig noget så lækkert som en hindeløsning. Det satte gang i en masse småveer, men jeg fødte først efter fire dage alligevel. Men det hjalp med udvidelsen (gisp, hvor jeg ikke håber, der er nogen mænd der læser det her.)
  Ud kommer den jo. Rumpenissen. Og værd at vente på, er babyen jo også….

  Svar
 5. Meget imponeret over din produktivitet i din nuværende tilstand!

  Held og lykke med zoneterapeuten

  Svar
 6. Kelly

   /  16. august 2011

  Kender det godt med hvor svært det er med smerter under gravideteten. Har bænkenløsning og skal først føde til november. :0(

  Jeg håber det gik godt med zoneterapeuten, og at du snart kommer til at føde din lille guldklump!

  Jeg håber ikke, at det gør noget, men jeg vil høre, om du muligvis er interesseret i at være med i konkurrencen om, at vinde et gavekort på 1000 kroner hos BabySam? Jeg forklarer lige…

  Jeg er en gravid studerende, som er ved at færdiggøre mit cand.merc studie på Aalborg Universitet. I min afsluttende opgave skriver jeg om beslutningsprocessen for forbrugere som står overfor mange valgmuligheder. Og det er jo en situation vi gravide/nye forældre sagtens kan genkende, fra vores mange køb af baby produkter. ;0)

  Jeg ved ikke, om du har købt en barnevogn endnu, men undersøgelsens målgruppe er førstegangsforædre, som har stået overfor at købe deres første barnevogn indenfor de seneste 18 måneder. Derfor, håber jeg på, at du måske venligst vil afsæt ca. 10 minutter af din travle hverdag til at svar på mit on-line spørgeskema. Alle deltager, som efterlader en emailadresse, kan være med i konkurrencen om et gavekort på kr. 1.000,- hos BabySam. (Undersøgelsen har intet med BabySam at gøre. Jeg syntes bare, at evt deltager skulle få mulighed for, at få noget tilbage for deres tid.) Deltagelse skal ske inden den 31 august, og kun én besvarelse per husstand er tilladt. Adgang til spørgeskemaet kan findes ved følgende link:

  https://www.surveymonkey.com/s/customer_decision

  Jeg vil så gerne kunne få besvarelser nok til at kunne få statistisk grundlag for min undersøgelse (og endelig blive færdig med min uddannelse før min lille pige kommer til verden til november!!!)

  Helt i orden, hvis du ikke har tid eller overskyd til det. Det mener jeg virkelig! Synes selv, at det er hårt at være gravid. ;0)

  Pøj-pøj med din kommende fødsel!

  Med venlig hilsen
  Kelly

  Svar
 7. @Louise: Tja, åbenbart. Ja, hindeløsning prøvede de også på mig ad flere omgange ved første graviditet, men det rykkede ikke rigtigt. Og du har helt ret: lige for tiden er denne blog altså ikke særlig mande-venlig – hvis den da nogensinde har været det. 😉
  Du har også ret i, at han kommer ud før eller siden, og at han sandsynligvis vil vise sig ventetiden værd. I mine mindst hormonelle øjeblikke kan jeg også tro på det!

  @underoverfladen: Tak!

  @Kelly: Puha, bækkenløsning lyder helt forfærdeligt, og så især når der er så lang tid til forløsning.
  Mht. din undersøgelse, så er jeg desværre ikke målgruppen, da det er mit andet barn, jeg går og venter på. Men måske er der andre bloggere, som læser med her, der er i målgruppen og som vil hjælpe dig. Rigtig meget held og lykke med det!

  Svar
 1. Coming up next is: Bitterhed | gravidgrahvad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: