Ugidelighed

Så er det nu den sidste kamp skal stå. Specialet skal gennemrettes, spidses til, beskæres, så det står helt fint og skarpt. Der skal laves litteraturliste, abstract, indholdsfortegnelse, og det skal sendes til sidste omgang korrektur, før det skal printes.

Og jeg GIDER ikke. Jeg kan slet ikke svinge mig op til det. Vil helst bare aldrig mere se på de ord, jeg har skrevet. Vil meget hellere begrave mig under min dyne og sove i hundrede år. Men jeg kan ikke. Jeg må ikke. Jeg bør vise min opgave den ære at gøre den så fin og præsentabel som muligt, inden jeg sender den til vurdering. Men jeg er bare så træææææææt. Og jeg gider ikke mere nu.

Jeg må hente noget kaffe…

Reklamer
Tidligere indlæg
Næste indlæg
Skriv en kommentar

5 kommentarer

 1. Kan så udmærket forstå din ugidelighed her ved allersidste træk. Men nu er det snart ovre. Specialet er sendt afsted inden længe og du får frigivet en masse tid og energi. Håber du finder energien til den sidste finpudsning og de få ting der mangler at blive ordnet før du sender specialet hjemmefra i fin stand:-) Det er sejt du er nået hertil. God arbejdslyst:-)

  Svar
  • Tusind tak, søde Løvinde! Jeg glæder mig også sindssygt til det er overstået. Der mangler bare liiiiige…. men snart, meget snart, er det slut.

   Svar
 2. Så ved man, at det er tid at finde chokoladen frem.
  God arbejdslyst!

  Svar
  • God idé! Har netop tanket op på superpiratos, for de forsvinder ikke helt så hurtigt som chokoladen, og jeg har en del timers arbejde foran mig endnu.

   Svar
 3. Årh ja, kan jeg udemærket huske. Hæng i og du skal nok komme helt i mål 🙂

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: