Det var så det

Jeg husker det, som var det i slutningen af august 2004, at jeg mødte op til rus-uge på mit nye studie og fik serveret snaps og vitaminpille af tutorerne.

Jeg husker det, som var det i mandags kl. lidt over 11, at jeg sammen med et lille udpluk af min brogede familie fes rundt på nogle gange på et fremmed fakultet for at finde det rum, hvor jeg skulle aflevere mit speciale. Som i alle gode eventyr lykkedes det naturligvis til sidst, og jeg fik min hjemmelavede kandidat-hat på, fordi jeg engang var for nærig til at købe en studenterhue, og i det hele taget synes at det er totalt anti-klimaks at aflevere et speciale, man ikke skal forsvare, så jeg var nødt til at lave en slags fest ud af afleveringen, selvom jeg jo i princippet ikke ved, om jeg har bestået endnu.

20130410-143143.jpg
Kandidat-hatten

Men nu er det slut. Næsten 9 års studier og to børn senere har jeg lukket skolekapitlet i mit liv. Jeg ryddede min specialeplads i dag, hvilket gjorde mig mere sentimental, end jeg havde troet, det ville. Jeg har ikke ligefrem nydt specialeprocessen, og jeg er lykkelig for, at det er ovre nu, men jeg har alt i alt været rigtig glad for at studere.

20130410-143323.jpg
Specialeplads-rester

Det er altid vemodigt at slutte et kapitel i sit liv, særligt når man står på en blank side uden at kende så meget som titlen på næste kapitel. Jeg har søgt to jobs og fået afslag på begge. Især det ene gjorde ondt at få, fordi det var intet mindre end et barselsvikariat i Drømmejobbet!
Men jeg har stadig nogle muligheder, jeg skal afsøge, og nogle folk jeg skal hive fat i, så jeg er ikke helt modløs endnu, selvom der ikke rigtig viser sig nogle åbninger i den retning, jeg allerhelst vil.

Lige nu øver jeg mig i at stå stille på den blanke side og nyde at kunne slappe af med (relativt) god samvittighed, og så ellers udnytte, at jeg kan hente ungerne tidligere og give dem fridage og tid hver for sig. Om knap 14 dage tager vi alle sammen en uge i sommerhus for at få genopladet familiebatterierne.
Det er vist tiltrængt for os alle sammen!

Reklamer
Tidligere indlæg
Skriv en kommentar

8 kommentarer

 1. Du er så sej! Stort stort tillykke!

  Svar
 2. Det bliver godt! Jeg kan mærke det 🙂
  Pas nu på du ikke bliver gravid igen…

  Svar
 3. TILLYKKE!

  Svar
 4. STORT tillykke – det har været en lang og sej kamp eller? og nu er du i mål. Fantastisk!

  Svar
 5. Tillykke med afleveringen. HUrra og konfetti!

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: