Top 3 over Rumpens yndlingslegetøj

1. Bouillonterninger. De kan stables, puttes ud og ind af bouillonterningeæsken og ikke mindst spredes over det meste af huset. Desuden kan de puttes i munden. Helst med folie på.

2. Tamponer. Indpakket. Helst compact, så indpakningen knitrer når man ruller den mellem hænderne. De kan puttes i sengene i Duplo-dukkehuset, gemmes på hylder mellem bøger og passer perfekt ned i de fleste sko på skohylderne.

3. Toilettet. Det er klart sjovest, når andre bruger det. Især hvis man kan snige hovedet næsten helt ned i kummen for at se, hvad der foregår. Ellers laver det også en herlig larm, når man slår brættet ned. Men det gør også lidt ondt, når det rammer ens fingre. Duplofigurer skal også tisse. Og de skal helst helt ned og dyppe tæerne i vandet før det rigtigt tæller.

Reklamer
Tidligere indlæg
Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. hahaha…. åha, lige præcis de ting har også været store hit herhjemme. Nu er O stor nok til at nå op til knappen hvor man kan skylle toilettet…. du kan tro at DET er sjovt for O – ikke så meget for mor…

    Svar
  2. Gode legetøjsvalg! Husker hvordan tampax compact reklamerede med, at indpakningen lignede en karamel, så man forstår godt, de appelerer til børn, som jo kan kende slik på kilometers afstand. Hele min gymnasietid var det en hyppigt brugt joke at hive en tampax op ad tasken og sige “karamel?”

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: