Hvad der fylder lige nu

Okay, indrømmet. Der har været lidt stille her på bloggen. Man har åbenbart ikke så meget fri som arbejdsløs-afventende-forhåndsgodkendelses-person, som jeg troede. Jamen, der er jo konstant noget at gøre! Aflevere børn, vaske tøj, se Harry Potter-filmene fra ende til anden, rydde op, handle ind og falde i søvn på sofaen morgen, middag og aften. Jeg kan slet ikke få klemt bloggeriet ind i det stramme program. 🙂

Lige nu er alle hverdagsaktiviteterne dog lagt på hylden for en stund, for i lørdags tog vi i sommerhus. Turen er planlagt for længe siden, men det har vist sig at være endnu mere perfekt og tiltrængt end vi troede. Dels har vi alle enormt meget brug for at få tanket op på samværskontoen efter mit fysiske og mentale fravær under specialeskrivningen, og dels giver det Manden lidt ro i overgangen fra fast job til selvstændig. Jeg kan ikke huske, om jeg har skrevet om det, men han tager springet her 1. maj. Det bliver så godt til ham og til os. Og eftersom jeg bliver rig, når jeg går fra SU til dagpenge, er det økonomiske ikke noget issue.

Apropos arbejdslivet, så har det vist sig, at jeg desværre ikke har mit studiejob i baghånden alligevel. Jeg troede, at de gerne ville have mig tilbage, og at de gerne ville opgradere stillingen fra studiejob til deltid, så det har ligesom været min plan, hvis jeg ikke fandt noget andet. Nu viser det sig så, at de pga. økonomi og store organisatoriske ændringer ikke kan tilbyde mig deltid alligevel. De vil stadig gerne have mig tilbage, men kan ikke give mig flere timer end studiejobbet, og det er jo lige i underkanten.
Så jeg er gået på lidt mere seriøs job-hunt. Jeg har blandt andet én ude at svæve nu, som jeg på en måde rigtig gerne vil have. Det virker som et super arbejdsmiljø, passer perfekt med mine kvalifikationer og der er både nogle fede udfordringer og noget som jeg ved, jeg kan. Der er kun et minus: hvis jeg får det, skal vi sælge huset og flytte, og på trods af hvor fremmed jeg har følt mig i denne her lilleput-by, vi bor i, så har jeg faktisk ikke lyst til at flytte. Jeg er glad for vores hus, børnenes institutioner, de få, men gode venner vi har i byen, og lige for nylig er vi begyndt at få noget med vores naboer at gøre, fordi Trolden er blevet bedste ven med deres søn, som hun går i børnehave med, og de leger sammen næsten hver dag. Men, der har været 250 ansøgere til jobbet, så jeg sætter ikke næsen (for meget) op efter det. Hvis jeg på trods af de odds får stillingen, jamen så er det nok fordi, det er det, vi skal.

Hov, det blev meget jobsnak det her. I virkeligheden skulle indlægget handle om hvor fantastisk, det er, at holde ferie med sin familie. Bare lige de allermest vigtigste yndlingsmennesker. Lige nu sover de alle sammen. Men det gør dem ikke mindre søde. Faktisk tværtimod, engang i mellem. Jeg vil drikke resten af min småkolde kaffe, og så må jeg se, om jeg kan levere lidt billedspam én af dagene, bare for at gøre jer misundelige.

Reklamer
Skriv en kommentar

5 kommentarer

 1. Lyder som absolut dejlige ting, du har travlt med 🙂 Og hvor er det spændende med Manden og selvstændigheden. Giv ham et skulderklap fra mig, og sig well done! Det skal han nok blive glad for, er jeg sikker på – det er i hvert fald en af de bedre ting, jeg har gjort for mig selv.

  Og ikke mindre spændende er det med dig og den svævende jobansøgning. Skal I så flytte til Byen Med Din Specialeplads, hvis det bliver til noget, eller er det en helt anden by, der er tale om?

  Nyd ferien. Jeg er misundelig. Også uden billedspam 🙂

  Svar
  • Ja, det er Byen med Specialepladsen, som der er tale om. Men det er ikke blevet til noget, kan jeg afsløre. Desværre. Blev ikke engang kaldt til samtale, og det er jeg egentlig lidt pigesur over. 😉

   Svar
 2. Ej hvor sejt at blive selvstændig! Jeg tager hatten af for alle, der tør tage springet (også dig Øglemor). Håber du får det hele til at passe – job, bolig osv. Nyd resten af ferien 🙂

  Svar
  • Ja, han er supersej. Det har været under opsejling længe, men først nu har han turdet tro på, at der er opgaver nok til at få det til at bære økonomisk.

   Svar
 1. Den arbejdsløse optimist | gravidgrahvad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: