Historien om Pigen og Nørden, kapitel 2

Vi slap Pigen og Nørden, da de gik i parallelklasse. Læs første kapitel her.

Pigen gik i klasse med Veninden og i parallelklassen med Nørden i et halvt år af 8. klasse. Hun snakkede ikke med Nørden og kendte ham kun overfladisk til trods for, at de også kom i den samme ungdomsforening i byen. Pigen havde nemlig alt for travlt med at få etableret sig i det sociale hierarki i den nye klasse, godt hjulpet af Veninden, hvis omgangskreds hun stort set adopterede. Nørden var ikke en del af denne.
Pigen befandt sig til sin egen overraskelse virkelig godt i det jyske, og hun blev meget vred på Faren og Damen/Stedmoderen, da de besluttede at holde fast i en meget gammel indmeldelse på en efterskole i 9. klasse.

Pigen kæmpede med næb og klør, gråd og vrede, men ligemeget hjalp det. Hun kom på efterskole, fast besluttet på at hade hvert sekund. Det lykkedes også i starten, men efterhånden smeltede noget af raseriet, og hun blev glad for det.
Året efter tog hun 10. klasse på en anden efterskole, og så skulle hun egentlig vende hjem for at påbegynde HF med Veninden, som også havde været på efterskole, men Faren og Stedmoderen havde nogle nyheder, som de delte med deres døtre en aften den sommer: De havde fået nyt job begge to og skulle sælge Stedmoderens hus og flytte. De tilbød naturligvis døtrene at flytte med, men det gad de ikke. Pigen og Veninden ville blive boende i den vestjyske by sammen, og til alt held viste det sig, at køberen af huset gerne ville udleje underetagen, hvor deres værelser var.

Således var det Faren og Stedmoderen, der flyttede hjemmefra, mens Pigen og Veninden blev boende, og dermed kunne blive ved med at komme i den samme ungdomsklub, som Nørden også kom i.

Reklamer
Tidligere indlæg
Skriv en kommentar

10 kommentarer

 1. Det er altså en vild historie. Jeg venter i spænding på mere.

  Svar
  • Har du i øvrigt ikke en mail, jeg kan skrive til? Du kender mig under et andet navn, og jeg tænkte, at det er god stil lige at give sig til kende – dog ikke til hele verden.

   Svar
 2. Me-re. Me-re. Me-re! 🙂

  Svar
  • Orv, og du har vundet ovre hos BeautySpace, din heldige kartoffel!

   Svar
   • TAK fordi du gjorde mig opmærksom på det! Hey, det er vist anden gang jeg vinder noget på det site. Jeg er en heldig kartoffel i dag. 🙂

    Svar
 1. Historien om Pigen og Nørden, kapitel 3 | gravidgrahvad
 2. Historien om Pigen og Nørden, kapitel 4 | gravidgrahvad
 3. Pigen og Nørden, kapitel 5 feat. Manden | gravidgrahvad
 4. Pigen og Nørden, kapitel 6 (nej, ikke på den frække måde) | gravidgrahvad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: