Breaking news: fælles børneværelse!

Jeg beklager, at jeg ikke fik skrevet et indlæg i går. Det ville være blevet en meget brokke-agtig, mavesur skrivelse, fordi HELE husstanden var temmelig cranky, da dagen startede 4.15 ved at Rumpen hostede i søvne, vækkede Trolden, som pr. refleks tændte lyset, og dermed vækkede dem begge to, hvorefter deres høje hvin og legeråb vækkede forældrene, der insisterede på, at kl. 4.15 altså stadig var nat og ikke tid til at lege, og derfor fik lov at bruge et par timer på at forsøge at putte ungerne igen, hvilket naturligvis ikke lykkedes. Så altså, igår: træthed på matriklen = gnavne beboere = intet blogindlæg. I dag: stadig træthed = knap så sur familie = et lille blogindlæg.

Nå, men tilbage på sporet. Den store nyhed er, at vi har brugt Kristi Himmelfartsferien på at flytte rundt på nogle værelser, så vi kunne lave et fælles børneværelse og omsider få flyttet Rumpens seng ud af vores soveværelse. Jeg synes selv, at vi har fået lavet en helt fin løsning med en reol som skillevæg mellem sengene, en madras som sofa/tumleområde og masser af plads til at lege på. Der mangler stadig noget hyggeligt på væggene, men alt i alt er det blevet meget godt.

20130512-144614.jpg

Vi er ret spændte på, hvordan det med at dele værelse bliver for ungerne. Sidste gang gik der så meget party-uartig i den, at vi endte med at flytte Rumpens seng tilbage på vores soveværelse, fordi ingen af ungerne fik den søvn, de havde brug for. Indtil videre løser vi aftenerne ved at sørge for at Rumpen sover, inden Trolden puttes, og hvis det trækker for meget ud, putter vi Trolden i vores seng og flytter hende ind i sin egen senere. Nu mangler vi bare at finde ud af, hvad vi gør, når de vækker hinanden alt for tidligt. Jeg krydser fingre for, at det ændrer sig over tid, når de har vænnet sig til hinandens lyde.

Vi benyttede også anledningen til at få ryddet ud i legetøjet, for hvor har de meget, de slet ikke bruger. Faktisk tror jeg, at vi kunne smide alt ud, bortset fra legekøkkenet, duploet, og Troldens Sylvanian-dukkehus med tilhørende Batman og Spiderman figurer. Nåja, og så lige lidt bøger og deres sovebamser. Men det er det, de leger mest med. Vores fine Brio-togbane bliver stort set ikke rørt. Heller ikke dukkerne, dukkevognen og dukkesengen. Så nu har vi ryddet det meste væk. Vi har heldigvis en del plads til opmagasinering, så der er det indtil videre placeret. Så må vi se, om det bliver spændende senere eller om det bare skal sælges.

Tilbage er der blot at få styr på vores kontor, der pt. står pakket ned i kasser på Troldens gamle værelse, samt at få gjort soveværelset hyggeligt efter at det i lang tid mest er blevet et lager for børnetøj, ungerne er vokset ud af. Og nu vi er ved emnet oprydning, trænger bloggen her faktisk også til en overhaling og har gjort det længe.
Der er ikke nogen grund til at kede sig, selvom man ikke har noget arbejde!

Reklamer
Tidligere indlæg
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: