Nu som madblogger

Jeg tænkte, at Måneden Med De Mange Indlæg også kunne bruges til at afprøve forskellige blog-genrer. I dag er det så madbloggeriet, jeg forsøger mig med. Jeg fik nemlig lavet en ret lækker og enkel salat den anden dag, og sådan noget skal man jo huske at dele, når man er madblogger. Så værsgo: en opskrift!

Ingredienser
1 iceberg
1/2 pose frisk spinat
saft fra 1 lime
2 spsk olivenolie
salt og peber
1 1/2 dl frø og/eller kerner, f.eks. sesamfrø og græskarkerner
2 fed hakket/presset hvidløg
Groft salt

This is how we party do it
Hakke, hakke salat og spinat.

Blande, blande limesaft, olie og salt og peber.

Vende, vende dressing i salatblandingen.

Riste, riste frø/kerner med hvidløget på en varm pande. Drys med groft salt.

Drysse, drysse hvidløgsfrø/kerner i salaten.

Spise, spise lækker nem salat.

20130519-164006.jpg

Voila!

Reklamer
Tidligere indlæg
Skriv en kommentar

3 kommentarer

  1. weirdo

     /  19. maj 2013

    Hvad fik du til?

    Svar
  2. Skal man gøre det hele to gange? 😉

    Svar
  3. @ weirdo: vi grillede, så det var noget kød og pølser og brød. Det gik den ret godt til.

    @sysleren: nemlig, ellers duer det ikke 😉

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: