Jeg ved ikke hvorfor vi bliver ved med at bruge penge på legetøj!

20130520-143052.jpg

Umiddelbart kunne du måske forledes til at tro, at ovenstående billede viser noget skrald; et stykke slikpapir, som bare skal smides ud. Uh, men vé dig, hvis du prøver.

Det er nemlig ikke skrald. Det er, ifølge Trolden, hendes gode ven, Hajen, som nu har fulgt hende i tykt og tyndt i omkring tre uger. Hajen har været med i seng, med til at lege og sågar med i børnehave, hvor jeg dog overtalte hende til at lade den blive i hendes taske, da jeg var bange for, at en velmenende, oprydningsivrig pædagog nemt kunne komme til at smide Hajen ud.

Jeg vælger ikke at være bekymret, men i stedet være stolt af min datters ret livlige fantasi, som kan forvandle slikpapir til farlige hajer.

Reklamer
Tidligere indlæg
Skriv en kommentar

4 kommentarer

 1. weirdo

   /  20. maj 2013

  Og mig der kun troede det var katte der var så tåbeligt. Den ene af mine elsker plastikringen fra B&J bøtter, mens den anden meget,meget gerne sover sammen med nem-id-papkortet og bliver vildt arrig, hvis hun opdager, at jeg tager det retur.

  Svar
  • Hahaha åh, tænk at forelske sig i et nem-id kort. Skøre kat! Plastikringen kan jeg lidt bedre forstå. Den kan jo sikkert lave en sjov lyd og måske trille lidt, når de skubber til den.

   Svar
 2. Åh hvor herligt 🙂 her er det jo pinde, der er in!

  Svar
  • Som jeg vist skrev på instagram, så har jeg jo også været kæmpe pinde-samler, da jeg var barn. Det var jo genialt legetøj! Kunne være alt fra piske, til fiskestang, kæphest, vandrestav, sværd m.m.

   Hm.. måske falder æblet alligevel ikke så langt fra stammen?!

   Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: