En beslutning (vistnok)

Efter tre næsten søvnløse nætter har jeg vistnok besluttet mig i forhold til det førnævnte jobtilbud. Jeg søger det.

Det er faktisk ikke fordi, at selve valget er så svært. For jeg synes sådan set, at jobbet lyder spændende, og jeg tror, at jeg vil trives i det, blive glad for det og udfordres af det.
Det svære er fravalget. Hvad går jeg glip af ved at søge denne stilling? Ville der mon dukke andre, mere attraktive jobtilbud op, hvis jeg venter lidt endnu? Noget mere fagligt relevant? Noget mere prestigefyldt?

Den branche, jeg gerne vil ind i, vil stadig være vanskelig at entrere om nogle år, og om jeg skal gøre et kæmpe fodarbejde nu eller senere for måske at få en stilling i periferien af det, jeg egentlig ønsker, kan sådan set være ligegyldigt. Spørgsmålet er også, om det er kampen værd? I dette job vil jeg kunne gøre en meget konkret forskel for nogle mennesker, jeg vil selv få stor indflydelse på jobbets indhold og opbygning, og det ligger dejlig tæt på, hvor vi bor, så vi behøver ikke skulle ud i overvejelser om at sælge hus o.lign.

Det er det, jeg gør. Jeg søger det!

Reklamer
Skriv en kommentar

6 kommentarer

 1. Tillykke med beslutningen. Vist-nok-beslutningen. Det lyder, som et fornuftigt valg, og lander det helt rigtige job i den helt rigtige branche pludselig inden for rækkevidde, så må du bare gribe efter det. Held og lykke med ansøgningen:-)

  Svar
 2. Skulderklap!

  Svar
 3. Det er da det, du gør! Tillykke med beslutningen, og held og lykke med ansøgningen!

  Svar
 4. Fedt! Held og lykke med det 😀

  Svar
 5. Man ved simpelthen aldrig hvor man ender henne 🙂 Jeg tog også sådan et “åh-åh, det var jo ikke lige det jeg ville”-job dengang jeg var færdig, og ende med at blive hængende i 5½ fortrinsvis gode år. Så gik jeg efter drømmen – fandt ud af at det bestemt ikke var drømmen, hoppede ud igen, og har siden kartet rundt i korte jobs/fyringsrunder/vikariater – og SAVNER mit første job, og ikke mindst alle mine fantastiske kollegaer, som jeg heldigvis stadig ser fra tid til anden. Så gi’ den gas – det kan være det bliver ræddi, ræddi godt!

  Svar
 1. Momental hjernelammelse til jobsamtalen | gravidgrahvad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: