Pigen og Nørden, kapitel 5 feat. Manden

I dette afsnit af føljetonen er pennen tasterne overladt til Manden, som fortæller sin version af, hvad der skete.

Du kan læse de øvrige kapitler her:
Kapitel 1
Kapitel 2
Kapitel 3
Kapitel 4

 

Pigemysterie for en ungersvend

Ak! Det er ikke verdens nemmeste “job” at være mand eller måske nærmere dreng. Nej vent, ungersvend? Hankøn i hvert fald og samtidig være i sin spæde ungdom, hvor hjertet pludselig slår bump. Bump, som når en lidt for træt Ford Escort (åh jo, min første pigemagnet uden det fjerneste magnetiske over sig) rammer et bump med 45 km/t.

Bump slog hjertet dog i ham, da Pigen viste sig. Bump af den rigtig gode slags forstås. Ikke sådan tabe-kæbe-på-gulvet-agtigt i 7. klasse, men det byggede sig op over tid – både hos ham og hende. Kodeordet her er dog ‘hastighed’. Hvor det gik relativt hurtigt for ham at indse, at der måtte der handles, så gik der både tomgang, slukket motor og bakgear i den for hende. Hvorfor nu det, når 2. gear ville have været så meget bedre, syntes ungersvenden?

Cirka dér startede det store pigemysterie! Nuvel, hun var den første pige som rigtig havde fået hjertet i det sindige, lune jyske hankønssind til at give et af de gode bump. Så erfaringer var det småt at trække på! Hun repræsenterede hele det afsindigt spændende modsatte køn, men det var som om hun ikke var klar over det kolonorme ansvar hun stod med. Men kan en jyde uden videre skræmmes?

Selvom han var en ungersvend, nærmest vårhare, skulle der ikke meget til at få kongefornemmelsen frem. Den tittede frem, når han fik et ekstra smil, når hun var snakkesagelig på vej i bussen og når der dumpede en 5-10 minutter lang mail ind om alt og intet. Han fristes til at tænke; “der var ét, og der var to bump”. Men så var der kovendig på menuen og den jyske ungersvend står rundforvirret tilbage. Dog ikke skræmt, men spørgsmålene står i kø; hvad skete der lige? Troede lige vi var to bump til en tango?

Der skal smøres, der skal arbejdes, der skal charmes, der skal skrives mails, der skal tages til sociale ting som man dybest set ikke gider, men pludselig har lyst til, fordi hun måske var dér. Kom ikke og sig, at der ikke blev gjort noget for at give hende oplevelsen af det gode ‘hjertebump’! Tiden gik inkl. adskillige op- og nedture for ungersvenden i det store pigemysterie, som han var lukket ind i.
Hende den søde fik over tid de afsindigt dejlige brune dådyrøjne op for, at jyden med de klare blå øjne havde noget hun ikke kunne modstå, selvom hun med al tænkelig sjællandsk stædighed prøvede. Han var stædig på sin egen måde og vedholdende på en særlig måde, for det var vitterligt hende han ville! Hun opgav stædigheden, ville ikke modstå, ville give efter – lade sig opleve, at hjertet gav et bump af vaskeægte sjællandsk-jyske-forelskelseskuller.

En kongefornemmelse kiggede frem igen hos ungersvenden. Der var et bump – og nu var der (eeendelig) to bump af den absolut gode slags!

Reklamer
Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Tak for din beskrivelse. Dejligt du tog imod udfordringen.

    Svar
  1. Pigen og Nørden, kapitel 6 (nej, ikke på den frække måde) | gravidgrahvad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: