Rablerier – nu med lama

Det er jo slet ikke sommerferie endnu. Først om 14 dage holder vi her i familien officielt ferie og skal for første gang forsøge os med camping-konceptet. Alligevel sumper jeg personligt rundt i en herlig og befriende feriestemning. Jeg kan helt ærligt ikke huske, hvornår i mit liv, jeg sidst har været under så lidt ydre pres. Ingen deadlines på arbejdet, intet studie, ingen eksamner at læse til, ingen opgaver at skrive – og jeg NYDER det! Jeg elsker at kunne aflevere ungerne om morgenen og så tage hjem og nogle dage sumpe på sofaen hele dagen, andre dage tage livtag med evighedsprojekter som tøjsortering og oprydning i de digitale billeder. Vidunderligt, siger jeg!

Men feriestemningen har også forplantet sig til bloggen (og facebook/twitter/instagram og samtlige andre sociale medier), som har ligget lidt stille. Jeg har derfor besluttet lige at give den gas denne sidste uge af juni med et dagligt indlæg for derefter at gå på blog-ferie hele juli. Så er der forhåbentligt masser at skrive om, når jeg vender tilbage, plus alt omkring opstart på nyt job.

August bliver spændende. Juli bliver hyggelig. Og den sidste uge af juni bliver sikkert også rigtig fin. Jeg lover indlæg med app-anbefalinger, overvejelser i forbindelse med mit nye job, frisure-nyt, det længe ventede hyldest-digt til Konen og hvad der nu ellers måtte dukke op. Her er et billede af en lama:

Reklamer
Tidligere indlæg
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: