Rablerier – nu med hår på

I fredags var jeg til frisør. En ny frisør, vel at mærke, da min sædvanlige har skiftet branche. Jeg vil ikke sige, at jeg er decideret øm over mit hår – det har jeg haft alt for mange forskellige underlige frisurer til at være – men jeg er altid lidt nervøs for at prøve nye frisører, som jeg endnu ikke ved, om jeg kan kommunikere med. På det seneste er jeg begyndt at tage billeder med til inspiration, så jeg både visuelt og mundtligt kan forsøge at formidle mine tanker.

Således også i fredags, og det gik over al forventning. Hun forstod, hvad jeg ville have, gav god feedback og roste min naturlige hårfarve. Jeg gik derfra og følte mig forstået, topsmart og klar til at indtage verden med mit nye look.

Men ak! To, kun TO, har kommenteret på min nye frisure, og den ene er Manden, som vidste, jeg skulle klippes, og som jeg også sendte selfie-billeder til efter forvandlingen, og den anden er en god bøsseven, som qua sin seksualitet skal opdage sådan noget (neeeeej, jeg er ikke SPOR fordomsfuld).
Der er kun to muligheder:

  1. Mit look er simpelthen ikke ændret nok. Folk kan ikke se forskellen, selvom jeg synes, at pandehår giver et ansigt en ret stor forvandling.
  2. Folk kan sagtens se det, men synes ikke, at det er pænt og undlader derfor at kommentere.

Næste gang vil jeg kronrages; SÅ skal der nok komme mere end to kommentarer!

Reklamer
Skriv en kommentar

3 kommentarer

  1. Argh det kender jeg godt – man synes selv det er en kæmpe forandring, men ingen opdager det. Undtagen min mor, som så ikke siger noget, fordi hun som oftest ikke synes det er pænt 😉

    Svar
  2. Kom nu bare med et billede!

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: