Ankommet

Jeg ligger og slænger mig i en sofa på Nørrebro. Omsider har krapylerne overgivet sig til søvnen, og der er ro nu, bortset fra lyden af trafik og snakkende mennesker udenfor i Nørrebroparken.

Turen herover gik ganske fint. Jeg havde købt en bunke bestikkelse (figenstænger, ostehaps, plastik-insekter, mini-maracas og pixibøger) med den intention at pakke det ind til en mængde små gaver, som ungerne kunne få undervejs. Jeg nåede dog ikke at få det pakket ind (måske man skulle få den slags lyse ideer i lidt bedre tid end dagen inden man skal køre), så vi havde i stedet en trylle-kasse med i bilen, som med jævne mellemrum (dvs. når der var optræk til skrigeture) tryllede sjov og spas frem fra dets magiske dyb.

20130718-212956.jpg

Nå, men som sagt er vi altså ankommet. Vi overlevede at finde vej med upålidelig og langsom gps, ensrettede gader og københavnske cyklister, der kører som havde de ild i r*ven. Nu er der kun en udfordring tilbage, men overlever vi den, har vores parforhold bevist sit værd og vil leve lykkeligt til dets ende. Det er naturligvis Dobbeltdynen, der her er tale om. Om vi klarer den, må morgendagen vise.

Reklamer
Skriv en kommentar

1 kommentar

  1. Uhhh dobbeltdynen. den og så en tur i IKEA er de ultimative parforholdstestere 😉
    Håber I får en dejlig ferie i KBH. Har I byttet lejlighed med nogle eller hvordan fandt du det? Overvejer ferie i Århus næste år…

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: