Status på jobstart

Jeg ved, at I sikkert alle sidder og tripper, holder vejret og venter med spænding og længsel på at høre, hvordan opstart på arbejde er gået. Så nu forbarmer jeg mig og skriver dette indlæg.

Det er gået SÅ godt! På min allerførste dag var der arrangeret en lille surprise-velkomst-fest/morgenmad for mig. Mine chefer og flere af de frivillige, som er tilknyttet var dukket op for at byde mig velkommen. Jeg var virkelig rørt. Og oven i hatten får jeg så en iPad mini! Til arbejdsbrug, naturligvis. ikke desto mindre er jeg for første gang foran i gadget-ræset herhjemme 😉

Jeg oplever i det hele taget stor glæde over min ansættelse og stor opbakning, så selvom det slet ikke var det her, jeg troede, jeg skulle lave, er jeg nu helt sikker på, at jeg er, hvor jeg skal være. I hvert fald for nu.

Åh jo, og så sender de mig på inspirationstur til USA senere på året! Og jeg har også fået mit eget stempel (bare ærgeligt at man ikke kan stemple e-mails), men allervigtigst har jeg enormt stor frihed, ansvar og indflydelse på arbejdstider, hvilke projekter jeg vil søsætte og hvordan det praktisk skal gennemføres.

I dag har jeg så holdt fridag, og jeg har primært brugt den på at sove. Selvom det giver mig en masse energi og glæde at være startet, så er jeg altså også ret træt, for der er en masse nyt at forholde sig til hele tiden. Men jeg satser på, at det går over i løbet af et par uger, når der begynder at indfinde sig nogle rutiner. Rutiner bliver nemlig også rart!

Reklamer
Tidligere indlæg
Skriv en kommentar

5 kommentarer

 1. weirdo

   /  6. august 2013

  Hvor fedt! Og jeg holdt faktisk vejret. Indtil jeg blev helt blå i hovedet, så opgav jeg og tog til spinning. Men trods min manglende udholdenhed, er det fedt med en update!

  Svar
 2. Juhuuu, hvor er det dejligt. Sådan håber jeg også at få det, når jeg næste gang skal være den nye i job.

  Svar
 3. Årh manner, hvor bliver jeg misundelig. Jeg har ellers et ret okay job, men dit lyder en tand federe. Især det med stemplet. Sådan et har jeg aldrig haft, selvom jeg har været kommunella i ret så mange år. Ipad og usa-rejser er heller ikke noget vi bruger, men jeg vil nu også helst have stemplet. Og friheden (pas på med at kombinere den med ansvar)

  Svar
 4. Åh, hvor lyder det bare som den helt perfekte første arbejdsdag. Og hurra for gadget. Og tur til USA. Det gad jeg da egentlig også godt. (og vi ved jo alle sammen, at ting man har, bliver lidt federe, når andre også gerne vil have dem, ikke?! ;-))

  Jeg håber, at alle de kommende arbejdsdage bliver lige så skønne på hver deres måde!

  Svar
 1. Det umulige hverdagspuslespil | gravidgrahvad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: