Det umulige hverdagspuslespil

Det her virkelige liv har altså taget røven på mig. Jeg er stadig glad for jobbet, og det meste er stadig fryd og gammen, men det er som om, at vi som familie ikke helt har fundet vores ben i hverdagen endnu. Små ting vokser sig store, irritationsmomenter synes at være alle vegne for både voksne og børn, og trætheden er tommetyk. Det er helt ærligt lidt svært at være i, synes jeg.

Konkret handler det om, at børnene er vanskelige at putte, at de er pylrede og konfliktsøgende, at vi voksne ikke får taget os tid og ro til at løse de småkonflikter og misforståelser, som altid opstår løbende i et parforhold, at jeg udover fast søndagsarbejde stadig har to faste ugentlige aktiviteter om aftenen, hvor Manden selv må putte begge unger, at der derudover er flere ting, som både vi voksne og børnene gerne vil have tid til, ting vi vil gå til, venner vi vil se, interesser vi vil dyrke. Det er som om det hele clasher, og jeg ved, at vi ikke kan det hele, men det er så hulens svært at prioritere.

Et eksempel: jeg vil gerne skære én af mine aftenaktiviteter væk, men skal det være børneklubben, hvor jeg er leder sammen med to, som lige er startet denne sæson og derfor endnu ikke kender ungerne eller klubben? Eller skal det være skrivegruppen, som er det eneste jeg gør udelukkende for min egen skyld, og som holder mig fast på en gammel drøm om at skrive en bog?
Jeg har mest lyst til det sidste, men føler større forpligtelse overfor det første.

Og det er i virkeligheden også bare en lille bitte del af hele det store hverdagspuslespil, som lige nu forekommer fuldstændig umuligt at få samlet på en meningsfuld måde. Der er ikke andet for, end at Manden og jeg må se hinanden i øjnene og få ordnet uenighederne, så vi i fællesskab kan starte med at finde kantbrikkerne. Så er det som bekendt lettere at få lagt resten.

Reklamer
Tidligere indlæg
Næste indlæg
Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. weirdo

     /  25. august 2013

    Vælg den aktivitet du gør for dig selv! Man skal ikke vælge ud fra, hvad andre forventer eller man forventer af sig selv, men vælge det der gør en glad.
    Der er 2 andre ledere på klubben, de skal nok klare det (og de lærer en del af at prøve sig lidt frem og gøre det på deres egen måde) så den er dækket. Så af med forventningen 😉

    Svar
  1. Rumpen 2 år | gravidgrahvad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: