Et ikke-brokkende indlæg

Det er på tide at skrive et indlæg, kan jeg mærke. Og tiden er rigtig, eftersom Manden er ude af huset, ungerne sover, og computeren er tændt. Problemet er mest, at jeg ikke lige kan samle min koncentration om at finde et fokuspunkt for skriverierne. For jeg gider ikke brokke mig. Hverken over den her hverdag, som stadig trækker tænder ud og gør mig så træt, så træt, at jeg stort set har opgivet at have et liv på de sociale medier (blog inkl). Ej heller vil jeg brokke mig over opdagelsen af 10 ekstra kilo, som i løbet af et år har sat sig udvalgte steder på min krop, for jeg er endnu ikke motiveret til at gøre noget ved det, og så skal man ikke brokke sig over det. Jeg vil heller ikke brokke mig over ungernes eller mandens konstante behov for opmærksomhed og al deres kræven, for det har nok i virkeligheden slet ikke ændret sig; det er mit overskud til at håndtere deres behov, den er gal med.

Så hvad kan jeg så finde på, når nu jeg ikke gider brokke mig? Er der egentlig noget godt i mit liv, måske endda en lille sjov anekdote, jeg kan dele med world wide web?

Hm…

Der er faktisk masser af godt. Jeg er så heldig, at mit liv er befolket med mennesker, som vil mig det bedste, og som interesserer sig for mig. Jeg er gift med min bedste ven, og sammen har vi lavet nogle helt fantastiske spændende små væsener, som jeg elsker at få lov til at lære bedre og bedre at kende. Taknemmeligheden fylder faktisk ligeså meget som trætheden, måske endda mere.

Sjove anekdoter er jeg desværre ikke leveringsdygtig i, medmindre prutte- og bøvselyde kan indgå, for det topper børnehumor-skalaen herhjemme pt. Ellers er der Troldens all time greatest!

Forhåbentlig vender jeg snart tilbage med noget mere sammenhæng og mindre træthed.

Reklamer
Tidligere indlæg
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: