Morgenstund har jul i mund

Et af de store privilegier ved at være gået fra studerende til arbejdende er uden tvivl indkomsten. Vi har pludselig råd til al mulig slags vild luksus; for eksempel køber vi nu det bløde, men dyre toiletpapir, så ens baller ikke længere bliver flænset af det billige sandpapir.

I går flottede jeg mig ved at gå til tandlæge for første gang i seks år og få kigget på den tand, der har gjort ondt i et halvt års tid efterhånden, men som jeg blev ved med at udskyde undersøgelsen af, fordi jeg vidste, at en bedre økonomi var lige om hjørnet. Det viste sig så, at der på magisk vis ingen huller var. I stedet var det en gammel fyldning, som af en eller anden årsag var begyndt at udvide sig, og dermed få tanden til at begynde at revne! Avs for sørnsen da. Den rare tandlæge fjernede så den gamle fyldning og har, for at mindske smerterne, lagt en midlertidig fyldning i, der indeholder et lindrende middel, inden han om en uges tid vil lægge en ny fyldning.

Det interessante er, at det lindrende middel er nellikeolie, så jeg har fornøjelsen af en konstant smag af nelliker i min mund. Det føles lidt som om, jeg har ædt en hel juleaften med flæskesteg, grantræ og pynteappelsiner. Om lidt begynder jeg nok at lave marcipankonfekt og nynne “Jingle Bells”. Med lidt held slår jeg samtlige julekataloger i for tidlig julefejring i år. In your face, Magasin!

jul

Reklamer
Tidligere indlæg
Næste indlæg
Skriv en kommentar

4 kommentarer

 1. jeg liker det!

  Svar
 2. Jeg grinede højt og glædede mig over at der er andre der (ufrivilligt) tænker på jul. Der siger bare til, hvis du har brug for en nisseliste for så er Forstaden leveringsdygtig.

  Svar
 3. Jeg stemmer for at du benytter chancenfor at købe alle julegaverne inden køerne bliver for lange”
  Du får den bedste december nogensinde hvis det allerede er klaret

  Svar
 4. Malene

   /  19. december 2013

  Hjælp det så
  Hos tandægen? 🙂

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: