Forskudshjemve

Om en uge står jeg med en pakket kuffert i en lufthavn. Jeg er nemlig blevet så voksen, at jeg skal ud at rejse med mit arbejde. Konference i Atlanta. Bum! Mine reaktioner på det er dog knap så voksne. Veksler mellem overdreven stolthed og en trang til at fortælle ALLE mennesker, at jeg altså skal ud at rejse (hurra for sociale medier!). Øjeblikket efter er jeg ved at dø af forventet hjemve, og jeg hjemsøges af triste minder fra en skoletur i fjerde klasse, hvor min bamse gik i stykker, jeg forstuvede min lillefinger, og det meste af turen blev brugt på at tude af savn.

Men så tager jeg mig sammen og tænker, voksent, at programmet er så presset, at jeg ikke får tid til at savne. Og at det også bliver rigtig fedt og godt med en masse inspiration. Og at jeg har en dejlig lang flytur med masser af tid til at læse. Og at jeg ikke skal putte børn eller blive vækket alt for tidligt af dem.

Men så kommer jeg i tanker om, at jeg ikke skal putte børn og heller ikke bliver vækket alt for tidligt af dem. Og så får jeg forskudshjemve igen.

Reklamer
Skriv en kommentar

4 kommentarer

 1. Det bliver så godt! Hjemve eller ej – jeg tror, det er sundt at komme af sted og få lov til at være rigtig voksen for en stund. Uden at blive vækket alt for tidligt og skulle putte børn. Og i det hele taget tror jeg, det er sundt at savne engang imellem. Når bare det ikke er for tit og for længe ad gangen. Det siger jeg i hvert fald til mig selv, eftersom jeg også skal et par dage væk (dog ‘bare’ på kærestetur) inden længe!

  Rigtig god tur!

  Svar
  • Ja, jeg tror faktisk også at det bliver rigtig godt, og at det er sundt at savne i små portioner.

   Kærestetur lyder virkelig fantastisk. Vi har også planer om én senere på året.

   Svar
 2. Åh, et af de evige mor-dilemmaer. Nyd det – både turen og at få muligheden for at savne.

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: