1-0 til os

Dem, der har læst kommentarerne til dette indlæg ved, at Manden og jeg havde et lille dødspiral-vendings-møde i fredags, og vi kom op med en slags handleplan:

 • Genindføre kæresteaftener. Vi har tidligere prioriteret en aften om ugen til at være kæresteaften, men vi fik ikke sat os ned og puttet det i kalenderen, da det nye år kom buldrende og fyldte den ellers så tomme kalender. Det har vi gjort nu.
 • Ugentligt kalendermøde. Søndag aften løber vi ugen igennem – hvad skal du, hvad skal jeg – og der er også mulighed for at evaluere på hverdagen og ægteskabet, så misforståelser og konflikter ikke får lov til at ligge hengemt alt for længe.
 • iGadget-frie eftermiddage for både børn og voksne. Et forsøg på at få mere nærvær ind på de relativt få timer, vi har sammen mellem institution/arbejde og putning. Hvis vi trænger til at koble lidt fra, må vi godt se noget netflix eller dvd, men så skal det være noget, vi gør sammen. F for Får eller Svampebob Firkant, som vi voksne også synes er sjovt.

Allermest var det bare rart for mig at få luft. Der er ikke sket mirakler og spiralen har ikke vendt sig, men i det mindste føler jeg, at vi står sammen om at kæmpe imod nu. Så må miraklerne komme henad vejen.

Reklamer
Skriv en kommentar

2 kommentarer

 1. Godt!
  Jeg tror faktisk, at det vigtigste er netop det, som I har nu. Følelsen af stå sammen og ro i samme retning.
  Det lyder som en god plan. Brug den, og vær åben for at evaluere og redigere.
  Alt det bedste – Og forhåbentligt snart nyt fra dg igen. Måske en lille reportage fra en kæresteaften ude i byen? 🙂

  Svar
 2. Havde ikke læst dit tidligere indlæg, men skønt at I fik talt og nu er i føreposition! Og man skal ikke negligere de %#§! I-dingenoter. Jeg har indført (uden at spørge manden), at alt elektronik ikke må bruges efter aftensmaden og frem til børnene er puttet. Det gælder os alle. Og i-tingene er out of limit for mit vedkommende fra jeg kommer hjem fra job (kl. 17.30) til børnene er puttet.

  Babysteps hos os, men vi skal starte et eller andet sted.

  Mange tanker til jer.

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: