Ninja Turtles vs. Monster High – et fastelavnsdrama

Troldetøsen på 5 år har længe, længe, længe snakket om, at hun ville være en Ninja Turtle til fastelavn. Og jeg har ledt, ledt, ledt og ledt efter et kostume, som kunne erhverves for under 200 kr, som er det absolutte maximum vi kan og vil bruge på fastelavnskostumer herhjemme. Jeg var også ved at være ude i noget med at skaffe grønne leggings og grøn trøje, og så se om jeg kunne flikke et skjold sammen af noget pap, men da jeg virkelig ikke er spor kreativt begavet på den der handi-craft måde, var jeg også nervøs for at lægge en hel masse arbejde i noget, som Trolden, når det kom til stykket, ikke ville blive glad for.

Heldigvis opdagede jeg i går, at Bilka har sat priserne ned på udvalgte kostumer – deriblandt Ninja Turtles – så hele familien tog på ekskursion til ForbrugerMekkaet for at redde fastelavnen (der er overraskende få film og tv-serier, der behandler dét emne i forhold til, hvor populært det er at redde julen).
Da vi ankom var hylderne allerede godt ribbede for varer, så der var kun et enkelt turtles kostume tilbage. Til alt held var det lige præcis Troldens størrelse, men så var at hun opdagede, at der også fandtes MONSTER HIGH KOSTUMER!!!! Og særligt forelskede hun sig i denne:

clawdeen

Manden og jeg så på hinanden og tænkte tydeligvis begge, at hvis hun troppede op i det, og hvis folk ikke kendte Monster High, så ville de tro, at hun var klædt ud, som noget helt, helt andet – for parykken med ørene, som giver en form for indikation, skulle naturligvis erhverves ved siden af for en pris, der oversteg vores budget.
Desuden tænkte jeg, at Trolden måske alligevel ville fortryde Monster High-kostumet, når nu hun så længe har fablet om Turtles.

Vi indledte derfor en overtalelse/manipulation af barnet indeholdende argumenter som, at de ikke havde det i den rigtige størrelse, at det var for koldt, at hun jo så længe havde ønsket sig at være en Ninja Turtles osv. indtil barnet til sidst gav sig og til forældrenes store glæde og lettelse besluttede sig for at være muteret skildpadde i stedet for sexet varulv.
Vold > sex at anytime, når det gælder børn, ikke sandt?

—-
Kan man lave fraklip i et blogindlæg? Det gør jeg i hvert fald nu.
Jeg ville nemlig rigtig gerne have flettet den måde, Rumpenissen udtaler navnene på disse trademarks på ind i indlægget, men det lykkedes ikke rigtigt, så nu får I dem her. Bare fordi jeg synes det er sjovt. “Nigger Turtles” og “Cookie Monster High”. Måske inspiration til nogle spin-off serier?

Reklamer
Tidligere indlæg
Skriv en kommentar

1 kommentar

  1. gitterg

     /  24. februar 2014

    Jeg havde nok også indledt et togt, for at få mit barn til at ændre mening, hvis hun havde forelsket sig i det der kostume. Faktisk forstår jeg i det hele taget ikke det der, med de Minster High-dukker. ER det ikke meningen at de såen skal være seje og anderledes? De spiller jo på præcis de samme tangenter som alle de andre Barbie-dukker. Suk.

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: