På kanten af ferie

Uh, så er det i morgen vi rejser, og jeg kan næsten ikke samle mig om alle de løse ender, jeg skal have lukket på arbejde i dag. Jeg har bare lyst til at tage hjem, få pakket, og så ellers sidde og vente indtil det bliver i morgen.

Jeg var så fræk at bestille turen inden vi fandt pasning til ungerne, fordi jeg fandt et okay godt tilbud på en pakkerejse, og bagefter sendte jeg så en mail rundt til hele den pukkelryggede og bad om assistance. Således er weekenden blevet en lappeløsning af mange forskellige passere – men for ungerne bliver det en tour de force med alle deres yndlingsmennesker. Needless to say, de glæder sig helt vildt!
Jeg glæder mig særligt over, at min far og min mor har formået at koordinere indbyrdes, hvornår ungerne skal fra det ene sted til det andet. Selvom de har været skilt i over 20 år, har der været perioder, særligt mens jeg var teenager, hvor de slet ikke kunne kommunikere ordentligt, og frygten for at de igen bliver sure på hinanden sidder stadig i mig, selvom det kun er blevet bedre, siden min søster for 7 år siden besluttede sig for ikke længere at tage hensyn ved at lave to fester af alt for at undgå at de mødtes, og derved kickstartede både min og hendes hensyns-frigørelse.

Min mor og far kan kommunikere, ungerne glæder sig til ferie, Manden glæder sig til ferie, jeg glæder mig til ferie, solen skinner ind ad mit vindue og i morgen ved denne tid lander vi i Paris. Life is good!

Reklamer
Tidligere indlæg
Skriv en kommentar

1 kommentar

  1. Life is indeed good! Rigtig rigtig god ferie! Må I nyde det overdrevet meget!

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: