Så meget at glæde sig til og over

Vi går en spændende uge i møde her på matriklen. Udover at begge voksne har susende travlt med at blive færdig med arbejdet inden ferie om 14 dage, så står vi foran flere store begivenheder i vores familieliv:

Trolden afslutter 0. klasse! Jeg kan slet ikke forstå, hvor det år er blevet af, men jeg tænker egentlig at det nok vil være den følelse, jeg vil sidde med de næste mange år, når skoleafslutningerne nærmer sig.

På torsdag skal jeg skannes og om bettefisen gider arte sig, får vi afgjort “kampen” om, hvorvidt ungerne skal have en lillesøster eller en lillebror. Jeg glæder mig også til at kunne begynde at gå lidt mere målrettet på navnejagt. At vælge navn er helt klart noget af det sjoveste ved at få børn, og skulle jeg hverken føde eller opdrage dem, ville jeg have 100 børn, bare så jeg kunne navngive dem alle sammen.

På fredag har Manden og jeg kobberbryllup, og vi fejrer det på dagen ved at tage vores unger og forældre med ud at spise. Lørdag holder vi årtiets fest for søskende og venner – en temafest med charter som overskrift. Gæsterne har fået tilsendt boarding pass, der vil være helstegt pattegris og som en ekstra overraskelse har vi lejet en turistbus for en time, hvor vi vil køre rundt i vores lillebitte jydske by, og jeg vil underholde med både fiktionelle og faktuelle uddrag fra byens historie. Vi glæder os!

Reklamer
Tidligere indlæg
Næste indlæg
Skriv en kommentar

6 kommentarer

 1. Uh det lyder virkelig som en ekstra dejlig uge. Og tillykke med jeres kobberbryllup 🙂 kh. Birgitte

  Svar
  • Tusind tak, Birgitte, og ja, det er vist bare en ekstra dejlig uge – når jeg kan lægge stressen over alle de opgaver, der skal løses på meget kort tid, væk.

   Svar
 2. Tillykke med kobberbryllup. Og det lyder som den fedeste fest – og en virkelig god ide med den bus! Fantastisk… Glæder mig til at høre om det efterfølgende herinde.

  Svar
  • Tak, Cille. Og ja, vi har virkelig haft en fest med at planlægge denne fest, så det kommer til at blive så godt at se det udfolde sig i virkeligheden. Jeg er pludselig blevet helt bidt af lokal-historie og har opdaget meget om vores lillebitte jyske by, som jeg ikke anede. Vores eget hus er en del af historien, og det gør det bare ekstra sjovt. 🙂

   Svar
 1. Siden sidst… | gravidgrahvad
 2. Piratfest for Rumpenissen | gravidgrahvad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: