Graviditetsbetinget klodsethed

Mens jeg skriver videre på hvad der må blive verdens længste indlæg om vores ferie i Berlin, må jeg hellere sætte lidt fut i bloggen igen, så alt hvad jeg skriver ikke bare forbliver kladde.

Jeg er ikke sikker på at det er en anerkendt diagnose, men jeg lider voldsomt af graviditetsbetinget klodsethed. Det er kommet ca. midtvejs i graviditeten – ligesom de foregående to gange. Pludselig begynder jeg at tabe ting, falde over ting og vælte ting.

På mit arbejde fik jeg, da jeg blev fastansat her i foråret, en fin kop med mit navn skrevet på for at illustrere, at jeg nu både havde – og var – fast inventar. Her den anden dag er jeg på vej ind i køkkenet for at fylde den med kaffe, og *brag, klir, klir* ryger den på gulvet og splintres. Der var ingen, der kom gående imod mig; ingen der skubbede; intet særligt jeg skulle være opmærksom på. Jeg snublede ikke; havde ej heller mange ting i favnen – faktisk havde jeg kun koppen – men alligevel glider den helt uforvarende bare ud af min hånd og ryger på gulvet.

På samme måde har min kavalergang adskillige gange måtte gribe mad, nødder, chips, slik og hvad andet, der egentlig var tiltænkt min mund.

Jeg husker fra en af de tidligere graviditeter, hvordan jeg under en indkøbstur fik væltet en fin opstilling af toiletpapir, bare ved at tage de to pakker, som vi havde brug for.

Det er ikke engang fordi jeg har fået vand i kroppen – endnu – og mine fingre er hævet til dobbelt størrelse. Det ville i det mindste have været en plausibel grund, men da der tilsyneladende ikke findes en sådan, har jeg opfundet syndromet: graviditetsbetinget klodsethed. Hvis jeg siger det hurtigt nok, når folk ikke at opfatte, at det er en helt hjemmelavet betegnelse. 😀

clumsy

Reklamer
Tidligere indlæg
Skriv en kommentar

5 kommentarer

 1. Graviditetsbetinget klodsethed er ganske simpelt uundgåeligt. Klassikeren for mit eget vedkommende (back in the good old days) var at åbne køleskabslågen ind i maven. Altid. Og så kom jeg til at drikke afkalkningsmiddel, men jeg er i tvivl om det var en del af klodsethedskonceptet…

  Svar
  • I de forrige graviditeter var jeg studerende, og selv med kæmpe skoletaske bagpå og kæmpe mave foran, blev jeg ved med at forsøge at “smyge mig” forbi alt muligt. Særligt i den offentlige trafik (jeg var også pendler) fik jeg adskillige gange slået andre i hovedet med enten mave eller taske.

   Men at drikke afkalkningsmiddel – hvordan i alverden kunne det ske? Forsøgte du at mixe en drink?

   Svar
 2. Jeg kender et par kvinder, der stadig lider af det 😉 selv om de ikke er gravide. Kh. Birgitte

  Svar
  • Haha, ja, altså nogen er jo bare mere klodsede end andre! Jeg synes egentlig ikke at jeg selv er særligt klodset – kun som gravid. 😀

   Svar
 1. Goddag tredje trimester | gravidgrahvad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: