I løbet af den sidste uge…

 1. har jeg haft en gys-opgave på arbejde (i modsætning til gab og guf-opgaver). Men grundlæggende trives jeg godt med at blive kastet ud på dybt vand – især bagefter når jeg opdagede at jeg faktisk lærte nogle nye svømmetag.
 2. har jeg været i et af de der rædselsfulde indendørs legelande med ungerne, og det viste sig at de havde så meget fest med det, at jeg fik en halv time for mig selv med en kop kaffe og lidt hækleri. Jeg forudser, at det ikke er sidste gang jeg frekventerer helvedes forgård.
 3. har jeg oplevet at et menneske har misbrugt min tillid og mit navn på det groveste. Vi snakker falsk mailadresse og Facebook-profil i mit navn, samt løgne om døde venner for at få min medlidenhed og opmærksomhed. Jeg var sågar på nippet til at tage til en begravelse for én, som viste sig slet ikke at være død. Jeg krydser alt, hvad krydses kan, for at det er overstået nu, og forsøger ikke at lade det ødelægge min tro på, at mennesker grundlæggende er gode og i udgangspunktet altid taler sandt.
 4. har jeg slet ikke ligget nok ned, og jeg begynder at se frem til efterårsferien som for mit vedkommende går over i barsel (GAH – knap 8 uger til termin er der nu)
 5. har jeg NÆSTEN fået ansat en barselsvikar. Håber sådan at det snart falder helt på plads.
 6. har vi prøvekørt bilernes svar på et fragtskib for at finde ud af om det var den slags, vi skal investere i, nu hvor vi efter flere forsøg har måttet opgive at få plads til tre autostole og to voksne i vores nuværende køretøj.
 7. Vi køber højst sandsynligt bilernes svar på et fragtskib. I dag har vi møde med banken for at overbevise dem om, at det er en skidegod plan at låne os penge til sådan en.

Fest i helvedes forgård

Reklamer
Skriv en kommentar

7 kommentarer

 1. Man kan ikke klare sig uden fragtskib! Hjemme hos os hedder bilen af samme grund ‘skuden’. Og hvis du spø’r mig, så er den ALT, alt for stor til at køre i. Fylder alting. Parallelparkering? Forget it. Bortset fra det, så lyder det aldeles ubehagelig med den der Facebook(mm.?)-oplevelse? Hvor frygteligt!…. Jeg prøver også ihærdigt fortsat at tro på det bedste i mennesket, og det til trods for, at jeg så sent som igår fik en ordentlig overhaling af et arrigt kvindemenneske ved en selvbetjeningskasse i Føtex, der synes det var alt for galt at jeg også skulle betale og ha’ mine varer med mig inden hun kunne komme til.
  Nå, håber du snart rammer sofaen, der er da noget du skal nå endnu inden baby melder sin ankomst!
  By the way – but no surprise – jeg HADER de dersens børne-indendørs-hurlumhej-ting. Bare lydniveauet… Men det kan være, jeg skal medbringe en hæklepind næste gang. Altså bortset fra, at jeg ikke kan hækle…..

  Svar
  • Ja, jeg tænker også “skude” hver gang jeg ser den type bil, vi formentlig ender med at købe.

   Der findes åbenbart mennesker, som ikke har helt samme moralsæt eller opførsels-etik som de fleste andre. Heldigvis er jeg naiv nok til at blive overrasket hver gang jeg møder nogen af dem.
   I øvrigt håber og tror jeg at sagen er lukket nu.

   Og ja, jeg begynder virkelig at glæde mig til at ramme sofaen. Hold nu op, hvor er jeg træt og udmattet og tung i kroppen pt. Det ender sikkert med at når jeg endelig går på barsel, får jeg slet ikke lavet noget af alt det, jeg havde planlagt, fordi jeg har for travlt med at sove.

   Jeg hader også legelande! Virkelig. Især på grund af lydniveauet. Jeg kan slet ikke være i det. Men det hjalp mig vildt meget at have noget andet at flytte mit fokus hen på, så jeg mentalt kunne lukke verden omkring mig ude.
   Du kan jo prøve at medbringe en hæklepind næste gang, og se om det hjælper. Men måske en bog eller nogle af de der populære voksen-malebøger ville kunne gøre tricket bedre?

   Svar
 2. Ej hvor ubehageligt med nr. 3. Tænk at der findes mennesker, som gør sådan nogle ting. Jeg bliver altid så forbavset over at sådan noget kan ske… God barsel – det er lige om lidt jo. Kh. Birgitte

  Svar
  • Ja, det er virkelig lige om lidt! Jeg er slet ikke med mentalt, men min krop begynder at trænge.

   Det var virkelig ubehageligt, og jeg blev også virkelig forbavset, da jeg opdagede sammenhængene. Jeg er normalt et meget tillidsfuldt menneske (nogle vil mene, grænsende til bundnaiv), og det er heldigvis første gang, at jeg har oplevet min tillid misbrugt i sådan en grad.

   Svar
 3. Sidsel

   /  27. september 2016

  Tjek lige hvad renten er ved forhandleren inden i går i banken. Banker er et dyrt sted at have sit billån!

  Svar
  • Tak for tippet, Sidsel. Vi er opmærksomme på det, men har også fået at vide, at det vi i virkeligheden skal holde øje med er åop/årlig omkostning i procent, da forhandlerne nogle gange har lave renter, men høje gebyrer.
   Men det er jo en jungle, alt det her med lån og finansieringer osv. Især når jeg er ved at falde i søvn, bare jeg ser et regneark. Matematik har altid voldt mig mange kvaler. :/

   Svar
   • Sidsel

     /  29. september 2016

    Du har helt ret. Renterne er jo fradragsberettiget, det er gebyrer ikke. Få manden til at kigge på det 😉 Om ikke andet, så brug det i forhandlingen med banken om renten.

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: