Stilleben 2

Jeg har tidligere lavet et ordligt/ordrigt stilleben. Derfor tallet 2 i titlen. Det første kan læses her

Jeg sidder ved køkkenbordet og hækler lidt på den blæksprutte som ældste-trolden har ønsket sig, siden jeg sidste år til jul, lavede en til min niece.

Der er ikke andre mennesker i køkkenet, men bordet vidner om at de har været her. Der står en halv kop kakao som tidligere i dag var varm. Der ligger en bog med Illustrerede Pirathistorier, som vi har læst højt af. Der er en bunke strøgne perleplader, en kasse med perler og en kasse med perleplader. På bordet står to stearinlys, som har brændt siden morgenmaden, og det ene er brændt helt ned. Der er også en karklud, et par skeer og en iPad, der ligger til opladning.

Alt sammen vidner det om en dag i roligt tempo og med tid til leg og fordybelse. En af den slags dage, som vi har alt for få af, og som ikke kan tvinges frem, men nogle gange opstår efter en række tætpakkede dage. Sådan en dag bliver vi fyldt på igen, både sammen og hver for sig, og så er vi klar til både legeaftaler i eftermiddag og en heldagstur til Djurs Sommerland i morgen.

Efterårsferie er helt ok.

Fra forleden dag da vi var i skoven og byggede hule, og jeg efter gåturen hjem igen fik så mange plukkeveer, at jeg troede jeg var ved at gå i fødsel.

Reklamer
Næste indlæg
Skriv en kommentar

4 kommentarer

 1. Mega-hyggeligt!! Hvor dejligt med rosomme dage, det lyder som om I får det fulde ud af dem!

  Svar
  • Ja, jeg elsker den slags dage i nedsat tempo. Og lige den dag fik vi virkelig også maximalt ud af det. Vi havde en lignende dag, den sidste dag i efterårsferien, hvor vi både fik lavet græskarhoveder, trillet havregrynskugler og spist sushi, og da den ældste på knap 8 år blev puttet, sagde hun, at det lige var sådan en slags dag, hun havde haft brug for. 🙂

   Svar
 2. Åh det lyder super hyggeligt 🙂 kh. Birgitte

  Svar
  • Det var det virkelig også! Vi har tidligere haft ferier, hvor jeg har GLÆDET mig til hverdagen, men i år har det bare været helt perfekt og dejligt med familietid.

   Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: