Dagen hvor jeg ikke pyntede til jul

Nå, men livet går jo videre, selv med Trump som præsident, og mens jeg og det meste af internettet bearbejder vores sorg og frygt med #bidenmemes så er alle butikker ved at ruste sig til den kommende højtid.

Selv kom jeg i dag til at forvilde mig ind i Søstrene Grene, og jeg kan hilse og sige, at der burde være adgang forbudt for højgravide hormonbomber med undertrykt julestemning. Jeg skulle egentlig bare have lidt garn, men endte med at købe for 200 kr blandet dims. Primært juledims.

Men mine principper forbyder mig at pynte op før første søndag i advent, så jeg må pænt holde mig i skindet lidt endnu. Og det lille arrangement jeg har lavet i stuens vindueskarm er jo bare “skovtema”. Det har intet med jul at gøre. Basta!

Glædelig slet-slet-ikke-jul-endnu til jer alle!

S-K-O-V-T-E-M-A, siger jeg jo.

Reklamer
Tidligere indlæg
Næste indlæg
Skriv en kommentar

6 kommentarer

 1. Sidsel

   /  15. november 2016

  Selvfølgelig er det et skovtema, det kan alle jo se. Der er jo ingen nisser!!! Siger hende, der har sine fyrfadshuse stående fremme hele året, selvom andre mener det er en juleting!

  Svar
  • Fyrfadshuse er da ikke en juleting! Det har jeg i hvert fald aldrig tænkt, at de skulle være, så jeg bakker dig 100% op. 🙂

   Svar
 2. Ahrmen, HVEM i alverden kan dog stå for 200 kroner blandet dims, særligt når det lugter en lille smule af jul, undskyld skov. Helt klart skovtema! *host*….

  Svar
 3. Det er helt klart skov-tema. Og den lyskæde, jeg lagde i vindueskarmen i går, var kun fordi det var så mørkt lige der. Slet ikke jul 😉 kh. Birgitte

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: