En anbefaling af amme-venligt tøj

Indlægget her er på ingen måde sponsoreret eller noget som helst. Jeg deler bare min begejstring.

Om cirka 10 dage står den på dåbsfest her i familien, og i den anledning har jeg været på jagt efter den helt umulige konstellation: pænt, festligt tøj, som det er muligt at amme i, og som hverken sidder for løst eller for stramt på post-fødselskroppen.

På min vilde jagt gennem forskellige tøj-sites faldt jeg over Purløg og Persille, som er et site, der udelukkende sælger vente- og ammetøj (og andet baby-relateret).
Sitet vandt min gunst ved de udførlige beskrivelser, der er ved hvert enkelt stykke tøj. De forklarer simpelthen hvordan tøjet sidder, og hvordan ammefunktionen er, og fortæller også, hvis der er noget i billederne, man ikke helt kan regne med, f.eks. hvis farven er lidt anderledes i virkeligheden. Det er enormt troværdigt, og man føler sig godt klædt på til at vælge.
Desuden fører de mange mærker, som jeg aldrig har hørt om før eller har mødt på andre sites. Jeg tænker næsten, at de har fundet hvert lands bedste vente- og ammetøjs-brand. Der er i hvert fald mærker fra både Frankrig, England og Canada. De fører sågar mærker, som egentlig ikke er lavet som vente/ammetøj, men som sagtens kan bruges til det alligevel.

Et par enkelte minusser er der dog også. Jeg ville ønske, at man kunne filtrere i kategorierne, så man ikke skal kigge sig gennem alle siderne med f.eks. “ammekjoler”, og at man som et minimum kunne se, hvor mange sider, der er, når man sidder der og bladrer sig igennem det.

Men jeg fik da brugt to nætters ammetid på at trawle det hele igennem, og nu har jeg bestilt et lille udvalg af muligt festtøj, og så må vi se, hvordan det ser ud i virkeligheden.

Reklamer
Tidligere indlæg
Næste indlæg
Skriv en kommentar

3 kommentarer

 1. Håber der er en kjole der fungere for dig

  Svar
  • Tak, Anette. Jeg fandt en rigtig fin buksedragt, som jeg har tænkt mig at flytte ind i og aldrig forlade, for den er simpelthen så blød og lækker (men virkelig besværlig at gå på toilettet i). 😀

   Svar
 2. Dejligt..bortset fra det sidste altså

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: