Om

En kvinde fra det Herrens år 1982.

Bosat i det midterste midtjyske, men har boet omkring 20 forskellige steder i mit liv, bl.a. syd- og midtsjælland, København og west-jylland.

Godt og grundigt gift med min ungdomskæreste. Vi mødtes første gang i 7. klasse, gik siden fra at være bekendte til at være venner, men gnisterne fløj først for alvor som 19-årige, vi blev gift 3 år efter, og jeg kan ærligt sige, at jeg ikke har fortrudt én eneste gang!

Sammen med Manden har vi Troldepigen fra december 2008, Rumpenissen fra august 2011 og til november/december 2016 udvider vi med en ny lille fis.

Jeg har læst et ret lille, relativt ukendt universitetsfag på humaniora og blev nogle måneder efter aflevering af speciale ansat i noget helt andet end det, jeg troede, jeg skulle arbejde med. Det var en projektansættelse, som udløber 1/8 2016, men det forlyder, at jeg bliver fastansat. En stor del af mit arbejde består i ledelse af frivillige, og derfor er mine arbejdstider ind i mellem ret skæve, men også ret fleksible, hvilket familien i store træk nyder godt af.

Reklamer
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: